Praktijk Rise Up
Uit je Burn Out, Niet meer opgebrand
Welkom
Tips om Burnout te voorkomen
Praktijk
Wie ben ik
Werkwijze
Doelgroep
Cliƫnten vertellen
Tarieven
Contact
Tarieven
Er wordt een tarief berekend van €60,-- per uur (inclusief 21% BTW). Heb je een heel laag inkomen en geen aanvullende verzekering, dan kunnen we overleggen over een alternatief bedrag.
 
Vergoedingen
Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (deels) de consulten bij een hulpverlener die aangesloten is bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en bij RBCZ. Zie hiervoor de aanvullende polis van je zorgverzekeraar of informeer bij hen. (Voor de vergoedingen val ik, en kijk, onder het kopje: alternatieve geneeswijzen.) Belangrijk om te weten is dat, wanneer u vergoed wordt vanuit uw aanvullende verzekering u NIET eerst de wettelijke 360,-- euro eigen risico hoeft te betalen.

Naast de vereiste bijscholingen, heb ik met succes  (van sept. 2015-juni 2016) de Psychosociale Basiskennisopleiding afgerond, welke opgelegd was door de verzekeraars, zodat clienten vergoed kunnen blijven krijgen.
 
Als de ziektekostenverzekeraar de kosten niet vergoedt, dan bestaat de mogelijkheid om een PGB voor ondersteunende begeleiding aan te vragen.
Andere mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de kosten zijn wellicht:
       -       je werkgever, die vaak bereid is om (een deel) van de kosten van hulpverlening, in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter, te betalen; zeker als het gaat om problemen die op de werkplek ontstaan zijn of daar hun invloed hebben. In de meeste gevallen is overleg met de bedrijfsarts voldoende om deze kosten vergoed te krijgen.
-         uitkeringsinstantie,
-         de bijzondere bijstand van de gemeentelijke sociale dienst
     -   de diaconie van de kerk of gemeente
         waartoe je behoort.
Welkom
Tips om Burnout te voorkomen